Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 28 november 2023 @ 16:40 door Travelboy , 162 keer bekeken

Avontuurlijke reizigers, spontane reizigers en korte vakantiegangers kunnen nu nog meer waar voor hun geld krijgen bij Eurowings: de voordelige luchtvaartmaatschappij van de Lufthansa Group is onlangs weer begonnen met het aanbieden van de populaire blinde boeking. Met het voorheen populaire vluchtaanbod kunnen reizigers zich laten verrassen door hun vakantiebestemming. Dit betekent dat klanten pas weten waar de reis naartoe gaat nadat de boeking is afgerond.

 

Geïnteresseerden verstrekken tijdens het boekingsproces de belangrijkste gegevens van hun geplande reis. Je kunt bestemmingen ook vooraf uitsluiten, bijvoorbeeld als je er al naartoe bent gereisd. In principe geldt echter het volgende: de vluchten worden goedkoper naarmate de boeker flexibeler is.

 

Met het onlangs gelanceerde Blind Booking-aanbod breidt Eurowings zijn productportfolio uit voor een doelgroep die openstaat voor nieuwe dingen en graag onbekende (reis)ervaringen opdoet. Vluchten naar de willekeurige bestemmingen worden aangeboden in het BASIC-tarief en zijn beschikbaar vanaf slechts 44 euro (enkele reis).

 

bron: www.airportzentrale.deReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.