Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 12 februari 2023 @ 01:53 door Travelboy , 222 keer bekeken

Luchtvaartmaatschappij Ryanair heeft de lancering aangekondigd van nieuwe verbindingen met de luchthaven van Beni Mellal.

 

De versterking van de vluchten van Ryanair werd besproken tijdens een vergadering op de wilaya van de regio tussen de lokale autoriteiten en verantwoordelijken van de luchtvaartmaatschappij. Tijdens deze vergadering hield de Wali van de regio Béni Mellal-Khenifra, Khatib El Hebil, een presentatie over het toeristische potentieel en de infrastructuur die de regio bezit en die het tot een geliefde bestemmingen bij toeristen maakt.

 

Volgens de Wali "zijn de aanwezigheid van een belangrijke Marokkaanse gemeenschap in het buitenland en de strategische locatie van de luchthaven van Beni Mellal (...) sterke punten om de luchtvaart aan te moedigen, met als voorwaarde dat aantrekkelijke en concurrerende prijzen worden aangeboden", aldus Le Matin.

 

De verantwoordelijke van Ryanair gaf aan dat het management een reeks ontmoetingen wil voeren met de actoren in de regio om alle mogelijkheden te evalueren. Hij kondigde aan dat het bedrijf beoogt om vanaf oktober volgend jaar vluchten naar en van de luchthaven van Beni Mellal te verzorgen.

 

bron: www.bladna.nl

 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.