Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 04 mei 2023 @ 11:59 door Travelboy , 259 keer bekeken

Norwegian en Widerøe versterken het aanbod in de Noorse luchtvaart door overstap tickets te lanceren op het hele routenetwerk van de maatschappijen – van Mehamn in het noorden tot de Canarische Eilanden in het zuiden.

 

“ Noorwegen is een zeer belangrijke markt voor zowel Norwegian als Widerøe, en veel van onze passagiers maken tijdens hun reis gebruik van beide maatschappijen. Daarom willen we het onze gedeelde passagiers gemakkelijker maken om een ​​vereenvoudigde dagelijkse reiservaring te hebben ”, zegt Magnus Thome Maursund, commercieel directeur bij Norwegian.

 

De samenwerking maakt het reizen over de routenetwerken gemakkelijker omdat je er nu een via een ticket kunt bestellen. Ook bagage wordt vanaf het vertrekpunt tot aan het aankomstpunt gecontroleerd. Widerøe vliegt door het Noorse korteafstands- en regionale netwerk, en Norwegian is een belangrijke speler op de grotere luchthavens in het land. Daarnaast vliegt Norwegian naar veel bestemmingen in Europa onder andere naar Amsterdam en Dusseldorf.

 

bron: www.aviation24.beReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.