Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 30 januari 2023 @ 10:54 door Travelboy , 47 keer bekeken

Flyr (dat in onze regio vanaf Brussel vliegt heeft weer liqueidatie problemen. De verlieslatende Noorse maatschappij zei maandag dat het er niet in was geslaagd het benodigde geld op te halen bij aandeelhouders en andere potentiële investeerders, waardoor het in een "kritieke kortetermijnliquiditeitssituatie" terechtkwam.

 

De aandelenkoers van Flyr, al verzwakt door de financiële problemen van de budgetmaatschappij, daalde in de vroege handel met 78% tot een historisch dieptepunt

.

Terwijl het bestuur doorgaat met het onderzoeken van "haalbare alternatieven" om de voortzetting van de activiteiten veilig te stellen, zouden de mogelijke oplossingen de resterende waarde van de bestaande aandeelhouders kunnen wegvagen, zei de luchtvaartmaatschappij in een verklaring.

 

Flyr zei in november dat het inzamelen van geld van vitaal belang was voor het bedrijf om het winterseizoen te overleven en zich voor te bereiden op een opstart in de lente en zomer van 2023, maar het kon op dat moment slechts ongeveer de helft van het benodigde geld ophalen.

 

bron: www.reuters.comReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.