Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 25 september 2023 @ 17:34 door Travelboy , 213 keer bekeken


Uit de laatste gegevens van Mabrian blijkt dat Nederland inmiddels het duurste land is om naartoe te vliegen in Noord-Europa.

 

Volgens Maprian is een dergelijk besluit genomen na analyse van de ontwikkeling van de gemiddelde vluchtprijzen over de afgelopen twee jaar, met als resultaat dat vliegen naar Nederland in de Noord-Europese regio volgens SchengenVisaInfo.com het duurst is.

 

Als gevolg van de grote vraag en een recordboekingspercentage dit jaar begonnen de vluchtprijzen naar Nederland in het vroege voorjaar te stijgen, met een piek in de zomermaanden wanneer meer mensen besluiten het land te bezoeken.

 

Behalve Nederland hebben ook andere landen in Noord-Europa een stijging van de vliegtarieven gezien, en sommige daarvan zijn stabiel gebleven.

 

Nederland wordt gevolgd door het Verenigd Koninkrijk, dat in 2023 de grootste vluchtprijsstijging noteerde ten opzichte van 2021, zo blijkt uit gegevens van het Mabrian-programma.

 

Aan de andere kant kennen Frankrijk en Duitsland de hoogste prijspieken in 2022, terwijl Noorwegen de afgelopen twee jaar het meest stabiele land was qua vluchtprijzen.

 

In een reactie hierop zei Gavin Eccles, luchtvaart- en toerismeconsulent van GE Consulting, dat de vluchtprijzen voor de periode van 23 januari tot 22 juni, met de nadruk op Noord-Europa, de sterkste stijging lieten zien in de eerste paar maanden. Het gebied blijft bloeien in de winter en de vroege zomer.

 

bron: www.curacaonieuws.nuReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.