Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 07 mei 2023 @ 00:08 door Travelboy , 259 keer bekeken

Problemen blijven de vloot van luchtvaartmaatschappij Transavia achtervolgen. Een toestel dat van Rotterdam naar Ibiza zou vliegen kwam donderdag in botsing met een vogel, die in de motor terechtkwam. Het vliegtuig ondergaat nu een grondige veiligheidscontrole en dat kan impact hebben op de toch al schaarse capaciteit. Door een tekort aan vliegtuigen schrapt Transavia deze maand tientallen vluchten waardoor duizenden reizigers worden geraakt.

 

,,De vogel ging dwars door de motor. Het toestel wordt nu gecontroleerd en het kan impact hebben”, geeft een woordvoerder van Transavia aan. ,,We zijn bezig met het verhogen van de reservecapaciteit, precies voor dit soort gevallen. Normaal gesproken heb je een extra vliegtuig achter de hand, maar dat is nu veel minder het geval.”

 

Eventuele annuleringen komen bovenop de 54 vluchten die Transavia vanaf deze week tot het einde van de maand uit het vluchtschema heeft gehaald. Dat staat gelijk aan ruim 10.000 stoelen.

 

Ook in de zomermaanden dreigen vluchten uit te vallen. Transavia informeert 16 mei alle reizigers van wie een vlucht in juni niet doorgaat

 

bron: www.ad.nl

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.