Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 25 september 2023 @ 17:53 door Travelboy , 209 keer bekeken

Passagiers van Transavia kunnen vanaf volgend voorjaar via een draadloos netwerk naar films en series kijken. De luchtvaartmaatschappij doet proeven met AirFi, dat op den duur de bestaande Entertainment App moet vervangen. Dat meldt Chief Information Officer Michel van Hout in gesprek met Luchtvaartnieuws Magazine.

 

De cabinebemanning werkt op dit moment aan boord al met een draadloos netwerk om met elkaar te communiceren en bestellingen van passagiers door te geven. “Daar hangen we nu een apart netwerk voor onze reizigers naast.”

 

Meer keuze


In de zomer van 2015 introduceerde Transavia de zogeheten Entertainment App. Iedere passagier kan daarmee zijn eigen films en tv-series downloaden op smartphone of tablet. Tijdens de vlucht zijn deze actief beschikbaar. “Dat houdt wel in dat de reiziger al thuis moet bepalen wat hij wil zien of horen. Met AirFi verandert dat.”

 

AirFi -  dat ook door TUIfly wordt gebruikt - biedt reizigers de mogelijkheid om kranten, boeken en tijdschriften te lezen en om korte filmpjes te bekijken op zijn eigen mobiele apparaat. De service is gratis en wordt vanaf april op een select aantal routes getest

 

bron: www.luchtvaartnieuws.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.