Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 16 augustus 2023 @ 09:03 door Travelboy , 250 keer bekeken

Een niet bij naam genoemde luchtvaartmaatschappij, die herhaaldelijk interesse heeft getoond , zou geïnteresseerd zijn in de overname van het failliete Blue Air. De geïnteresseerde maatschappij heeft een mix van Spaans en Portugees kapitaal. Voor een overname zouden echter eerst de financiële gegevens van het bedrijf moeten worden gecontroleerd, meldt de Roemeense internetkrant Gândul.

 

Bronnen hadden Gândul laten weten dat een potentiële koper officieel de intentie heeft aangekondigd om Blue Air over te nemen. De president van de Roemeense Autoriteit voor het beheer van staatsactiva (Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului, AAAS), Daniel Geant, bevestigde vervolgens aan de krant dat hij gesprekken voert met de maatschappij.

 

De operator had contact opgenomen met de staat Roemenië over de details van een mogelijke overname. De staat nam eind vorig jaar de meerderheid van de aandelen van Blue Air over, drie maanden voordat de luchtvaartmaatschappij eind maart faillissement moest aanvragen.

 

"We hebben gesprekken gevoerd met een luchtvaartmaatschappij die zeer geïnteresseerd is, in de overname van Blue Air", zei Geant, zonder de naam te noemen. "We bevinden ons echter nog in de beginfase van de onderhandelingen”

 

Bron: www.airliners.deReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.