Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 22 juni 2023 @ 01:41 door Travelboy , 288 keer bekeken

easyJet heeft aangekondigd dat het enkele wijzigingen heeft aangebracht in haar handbagagebeleid, wijzigingen die bedoeld zijn om passagiers meer "keuze en flexibiliteit" te geven.

 

"We herzien al onze producten voortdurend zodat ze beter voldoen aan de behoeften van onze klanten, zodat ze zoveel mogelijk keuze en flexibiliteit hebben en niet betalen voor dingen die ze niet nodig hebben", aldus de luchtvaartmaatschappij.

 

easyJet legt uit dat, met deze veranderingen, de Up Front en Extra Legroom stoelen niet langer het vervoer van een grote handbagage omvatten, maar nu alle passagiers toestaan om een kleine handbagage te vervoeren, met afmetingen 45 x 36 x 20 cm, die onder de voorstoel moet worden geplaatst.

 

Ondanks de verandering blijft easyJet passagiers toestaan om een grote handbagage toe te voegen, simpelweg door zelfstandig een grote handbagage aan te schaffen, een Standard Plus-pakket of een FLEXI-tarief te boeken, en het is nog steeds mogelijk om gebruik te maken van het easyJet Plus-lidmaatschap.

 

easyJet legt echter uit dat passagiers die vóór deze wijziging al Up Front en Extra Legroom stoelen hebben gekocht, nog steeds het recht hebben om een grote handbagage te vervoeren, in overeenstemming met de boekingsvoorwaarden.

 

De door easyJet vrijgegeven informatie kondigt ook wijzigingen aan in easyJet Plus, de kaart van de luchtvaartmaatschappij die recht geeft op verschillende voordelen, zoals Speedy boarding, toegewezen stoelen en Fast Track, waardoor de grote handbagage die deze klanten mogen meenemen niet langer naar het ruim gaat.

 

"In het verleden moesten we, vanwege de beperkte ruimte in de bagagevakken, je tas misschien in het ruim zetten als er niet genoeg ruimte was op je vlucht. Vanaf 19 juni hebben we dat veranderd", aldus de luchtvaartmaatschappij, die uitlegt dat passagiers naast een groot stuk bagage gratis een kleine handbagage kunnen meenemen.

 

bron: www.theportugalnews.com/nl

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.