Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 01 augustus 2023 @ 21:24 door Travelboy , 238 keer bekeken

Eurowings ondersteunt ook dit jaar weer het Pride Season – niet alleen met vrachtwagens van Eurowings op de Christopher Street Day-demonstraties (CSD's) in de Duitse steden Berlijn, Stuttgart en Hamburg – maar ook met zogenaamde “Pride-vluchten”.

 

Afbeelding

De eerste Pride Flight vertrok al van Keulen naar Berlijn, een dag voordat de CSD in de bestemmingsstad plaatsvond. Het bijzondere aan boord: alle stoelen zijn voorzien van hoofdsteunhoezen in het kleurrijke Pride-design, en er zijn kleine cadeautjes voor de passagiers en een speciale aankondiging die verwijst naar het Lufthansa Group-brede queer-netwerk Diversifly en de CSD's. Eurowings wil een zichtbaar teken zijn voor diversiteit en gelijke rechten.

 

Kai Duve, CFO van Eurowings: „ Mensen samenbrengen is het doel en het zelfbeeld van ons bedrijf. En vooral het idee dat we samen meer bereiken, en vrij van discriminatie, is iets wat we zowel intern willen leven als uitdragen naar de buitenwereld. Ik vind het persoonlijk belangrijk om zichtbare signalen af ​​te geven dat we een open, veilige en aantrekkelijke werkomgeving bieden waarin alle medewerkers welkom zijn. Want diversiteit en gelijke kansen moeten vanzelfsprekend worden .”

 

De laatste “Pride Flight” van het seizoen staat gepland voor 4 augustus van Stuttgart naar Hamburg.

 

bron: www.aviation24.be

 

Lees ook

A sign for diversity: Condor participates in three CSD parades
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.