Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 18 augustus 2023 @ 08:30 door Travelboy , 231 keer bekeken

Airport Weeze meldt dat het aantal vluchten dat wordt aangeboden vanaf de luchthaven voor het komend winterseizoen is gestegen van 35 vorig jaar naar 58 per week komende winter. Het is inmiddels al mogelijk is om voor 22 van de winterbestemmingen vluchten te boeken.

 

Het winterseizoen brengt enkele nieuwe bestemmingen met zich mee op het vluchtschema van Airport Weeze. Onder deze nieuwe bestemmingen vallen Tirana in Albanië, Castellon nabij Valencia, Girona dichtbij Barcelona in Spanje en Oujda in Marokko. Ryanair introduceert vanaf november twee wekelijkse vluchten naar Fez in Marokko. Andere opmerkelijke uitbreidingen zijn drie wekelijkse vluchten naar Mallorca, Tenerife, Rabat en Agadir, vier naar Faro en vijf wekelijkse vluchten naar Malaga.

 

Bovendien zet de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij Air Arabia Maroc haar twee wekelijkse vluchten naar Fez voort tijdens het winterseizoen.

 

Het totaal aantal geplande vertrekken voor het komende winterseizoen bedraagt 58 per week, een aanzienlijke stijging ten opzichte van de 35 vertrekken in dezelfde periode vorig jaar. Managing Director Dr. Sebastian Papst is optimistisch over het aankomende seizoen en merkte op dat na een succesvolle zomer, een druk winterseizoen wordt verwacht.

 

bron: www.travmagazine.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.