Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 24 november 2023 @ 16:59 door Travelboy , 173 keer bekeken

Turkish Airlines heeft aangekondigd dat haar goedkope dochteronderneming Anadolujet volgend jaar onder de naam Ajet zal opereren om te kunnen concurreren op de wereldwijde markt voor goedkope luchtvaartmaatschappijen.

 

 

Anadolujet zal vanaf eind maart 2024 opereren onder de naam “AJet Air Transportation Inc.”. opereren als een volledige dochteronderneming van Turkish Airlines, aldus het bedrijf in een verklaring.

 

“Wij zijn ervan overtuigd dat Ajet onder de nieuwe naam een belangrijk onderdeel zal worden van de mondiale goedkope luchtvaartindustrie”, zegt Ahmet Bolat, directeur van Turkish Airlines.

 

Ajet zal blijven opereren vanaf de luchthavens Sabiha Gokcen in Istanbul en de luchthavens Esenboga in Ankara. Het moederbedrijf zei milieuvriendelijk te willen opereren en met een innovatief perspectief de goedkope markt te willen betreden.

 

“Door de aangeboden diensten te vereenvoudigen en een economy class-configuratie te gebruiken, wil het bedrijf het kostenvoordeel in de ticketprijzen weerspiegelen en luchtdiensten beschikbaar maken voor een breder publiek”, aldus het bedrijf.

 

bron: www.airliners.deReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.