Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 12 september 2023 @ 21:44 door Travelboy , 218 keer bekeken

Vandaag kondigde de luchthaven van Oostende aan dat de start- en landingsbaan grondig worden gerenoveerd tussen 25 januari en 28 maart 2024. De luchthaven zal tijdens deze periode dan ook gesloten zijn waardoor er gedurende deze 9 weken geen TUI-vluchten kunnen vertrekken of landen.

 

De startbaan op de luchthaven van Oostende-Brugge wordt grondig gerenoveerd, een nodige maatregel om veilig vliegverkeer in de toekomst te blijven garanderen en ervoor te zorgen dat de luchthaven in de komende jaren operationeel kan blijven. De impact van deze werken maakt het voor de luchthaven onmogelijk om tijdens die periode operationeel te blijven.

 

Door deze situatie van overmacht kunnen de 12 vluchten per week van TUI fly naar de vier Spaanse bestemmingen Tenerife, Gran Canaria, Malaga en Alicante tijdens die 8 weken niet worden uitgevoerd. Voor alle reizigers die een vlucht of een pakketreis hebben geboekt vanuit Oostende voorziet TUI een alternatief uit Brussel tegen dezelfde prijs en met een vertrek op de voorziene dag.  Wie tijdens deze periode vertrekt maar buiten deze periode terugvliegt, of andersom, zal de mogelijkheid hebben om desgewenst alle trajecten om te boeken naar Brussel. Met deze flexibiliteit komt TUI tegemoet aan de reizigers die gebruik moeten maken van de parking op de luchthaven.

 

bron: www.flightlevel.beReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.