Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 26 april 2023 @ 19:01 door Travelboy , 262 keer bekeken

Wizz Air heeft een abonnementsprogramma voor vluchten gelanceerd. De luchtvaartmaatschappij heeft zijn Wizz Multi Pass uitgerold, die in eerste instantie alleen beschikbaar zal zijn op binnenlandse diensten in Italië en internationale vluchten van en naar Polen. Met de abonnementspas voor zes maanden, die in zes vaste maandelijkse betalingen moet worden betaald, kunnen reizigers elke maand een enkele reis of een retourvlucht maken.

 

Het nieuwe programma gaat in mei van start. Als onderdeel van het programma kunnen abonnees kiezen uit vier verschillende abonnementsopties. Ze omvatten: alleen een ticket, een ticket en Wizz-prioriteit, een ticket en een ruimbagage van 20 kg, of het meest omvangrijke pakket, dat alle reeds genoemde elementen bevat.

 

Wie een abonnement aanschaft, kan bij ingaan van het abonnement direct een vlucht boeken en binnen vijf dagen zijn eerste vlucht maken. Abonnementen gaan in op de eerste dag van de maand en klanten kunnen vluchten nemen vanaf de zesde dag van de maand. Abonnementen worden verlengd op de eerste dag van elke volgende maand voor de duur van zes maanden. Wizz is van plan de service in de nabije toekomst ook op andere markten uit te rollen.

 

bron: www.exyuaviation.comReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.