Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 20 februari 2023 @ 17:02 door Travelboy , 234 keer bekeken


De afgelopen dagen hebben de easyJet sectieleden kunnen stemmen over het (tweede) principeakkoord tussen easyJet en de VNC.
 
Bijna 89% van de leden heeft gestemd en de uitslag van de stemming is zojuist binnengekomen:
23% heeft voor gestemd,
75,5% heeft tegen gestemd
1,5% heeft blanco gestemd
 
De meerderheid van de stemgerechtigden heeft aangegeven dat de inhoud van dit principe akkoord nog niet afdoende is om mee in te stemmen. Deze uitkomst nemen wij uitermate serieus. Nadat wij alle opmerkingen hebben doorgenomen zullen wij ons gaan beraden hoe we dit cao proces kunnen vervolgen. Daarna zullen we contact opnemen met easyJet om de ontstane situatie te bespreken en tot vervolgstappen te komen die in het belang zijn voor het easyJet korps.
 
Inzet voor het easyJet cabinepersoneel


Wij zullen wederom intensief met onze leden in gesprek gaan over dit principeakkoord en waar het volgens hen inhoudelijk nog tekort schiet.
Wij zijn ons bewust van de kwesties die spelen rondom de vertegenwoordiging van leden aan de easyJet onderhandelingstafel. Het sectiebestuur van de VNC heeft daar echter geen invloed op en focust uitsluitend op de inhoud: een zo sterk mogelijke vertegenwoordiging en een zo goed mogelijke cao voor het easyJet cabinepersoneel.
Wij zullen er alles aan blijven doen om deze onderhandelingen tot een positief einde te brengen en een sterk verbeterde cao af te spreken voor het easyJet cabinepersoneel, dat in ruime meerderheid vertegenwoordigd wordt door de VNC.

 

https://vnconline.nl

 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.