Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 29 januari 2023 @ 13:15 door Travelboy , 244 keer bekeken

Het Marokkaanse Toerismebureau ONMT heeft daarvoor een vijfjarige overeenkomst gesloten met de Britse prijsvechter die de komende vijf jaar het vliegaanbod naar Marokko zal verdubbelen van 800.000 naar 1.600.000 stoelen.

 

Het gaat om vluchten tussen Marokko en Nederland, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italië, Portugal en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf vliegt in Marokko al op de bestemmingen Marrakech, Agadir, Essaouira en Tanger en gaat als onderdeel van de nieuwe deal ook vliegen op Rabat, Fez en Ouarzazate.

 

ONMT-directeur Adel El Fakir spreekt van een "historische" overeenkomst. Europa is Marokko's belangrijkste bron van toeristen en de nieuwe overeenkomst verstrekt het toerismeoffensief van het Noord-Afrikaanse land.

 

"Ik ben zeer verheugd dat we onze officiële toezegging hebben ondertekend om de komende vijf jaar samen te werken met het Marokkaanse Nationale Bureau voor Toerisme.", zei easyJet-CEO Johan Lundgren.

 

Het bedrijf gaat het aanbod vanaf het komend zomerseizoen uitbreiden en zal in samenwerking met ONMT een grote marketingcampagne op poten zetten. "We blijven ons inzetten voor onze voortdurende samenwerking met het Marokkaanse nationale bureau voor toerisme en kijken ernaar uit om nu en in de komende jaren samen te werken om Marokko als reisbestemming te promoten", aldus Lundgren.

 

bron: https://yasmina.marokko.nl

 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.