Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 08 mei 2023 @ 12:34 door Travelboy , 272 keer bekeken

Om passagiers in het zomerseizoen tegemoet te komen, start easyJet vanaf vandaag met een nieuwe service op Schiphol: de ‘Twilight’ bag drop. Met deze gratis service kunnen reizigers die een vroege ochtendvlucht hebben geboekt al de avond van tevoren hun bagage afgeven.

 

Op deze manier kunnen passagiers tijd besparen in de ochtend en gelijk doorlopen naar security bij aankomst op het vliegveld. De service is al eerder succesvol geïmplementeerd op de vliegvelden van Manchester, Bristol, Edinburgh, Berlijn en Londen Gatwick. Het eerder inleveren van ruimbagage is mogelijk tussen 19.00 uur en 20.30 uur voor alle easyJet-vluchten die vóór 8.00 uur ’s ochtends op de volgende dag vertrekken. Dit betreft zo’n 22% procent van alle easyJet-vluchten vanaf Schiphol. Passagiers kunnen niet eerder dan 12 uur voor hun vlucht gebruikmaken van de bag drop service.

 

EasyJet biedt de service eerst als test aan van 8 mei tot 11 juni. Als dit naar wens verloopt, zal de luchtvaartmaatschappij de service tijdens het gehele zomerseizoen aanbieden.

 

bron: www.travelpro.nl

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.