Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 10 november 2015 @ 22:43 door Travelboy , 1030 keer bekeken

easyJet, dat vandaag haar twintigste verjaardag viert, heeft tijdens de vieringen aangekondigd onder de naam ‘Flight Club’ een loyaliteitsprogramma te starten.

 

Flight Club beloont loyaliteit en biedt flexibiliteit voor terugkerende reizigers. Na een proef van 18 maanden onder 15.000 frequente vliegers wordt het programma in 2016 verder uitgerold. Het easyJet Plus programma dat in 2008 is gelanceerd, blijft naast het loyaliteitsprogramma bestaan.

 

easyJet verwacht dat honderdduizenden passagiers, zoals zakenreizigers, mensen met een tweede huis of met familie of relaties elders in Europa, in aanmerking komen voor het Flight Club programma. Mensen die aan de criteria voldoen – bepaald door het aantal vluchten of gespendeerd bedrag – worden automatisch uitgenodigd.

 

Enkele van de mogelijke voordelen van het loyaliteitsprogramma zijn het gratis wijzigen van vluchten (leden kunnen gratis onbeperkt hun vluchten omboeken), het gratis wijzigen van naam (leden kunnen per jaar vijf keer gratis een naamswijziging doorgeven) en prijs belofte (easyJet belooft dat passagiers van easyJet altijd de beste prijs aangeboden krijgen en biedt het prijsverschil aan als korting op de volgende vlucht wanneer een andere airline toch goedkoper is).

 

bron: www.travelpro.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.