Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 07 augustus 2015 @ 00:02 door Travelboy , 1021 keer bekeken

Op vakantie gaan en je auto naar de garage brengen voor een poets- of onderhoudsbeurt. Het kan bij autobedrijf SchippersStop in Veldhoven. Het bedrijf dat tegen de landingsbaan van het vliegveld ligt, biedt taxivervoer naar de luchthaven aan, in combinatie met onderhoud aan de auto. Het loopt storm. Al honderden mensen maakten de afgelopen week gebruik van deze service

 

Ondernemer Arie Schippers bedacht de service zelf. “Toen ik laatst op reis ging en mijn auto moest laten keuren. Toen dacht ik, ik kan mijn auto eigenlijk niet missen, waarom dan niet zo. Wij bieden in de plaats van een leenauto vervoer naar het vliegveld aan.”

 

Parkeren of stallen
De gemeente Veldhoven heeft in een brief aan SchippersStop laten weten dat parkeren bij het bedrijf niet is toegestaan. Maar volgens Schippers parkeren de mensen hun auto helemaal niet, maar stallen ze de wagen en geven de sleutels af. Dat is juridisch wat anders.

 

De Veldhovense ondernemer zegt dat hij wel dingen moet verzinnen om klanten te trekken. Zijn bedrijf zit tussen de aardappelvelden. “Het bedrijventerrein Habraken waar wij zitten is door de crisis nooit ontwikkeld. De aardappels hier die komen niet tanken of naar de wasstraat."

 

bron: www.omroepbrabant.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.