Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 29 april 2015 @ 14:28 door Travelboy , 1057 keer bekeken

Lufthansa-dochter Germanwings ziet komende herfst z’n merknaam verdwijnen. Dat bericht Business Traveller. Dat die naam ging verdwijnen stond al vast, alleen was nog niet bekend wanneer.

 

Vanaf komende herfst, waarschijnlijk vanaf de start van het winterseizoen eind oktober, wordt de merknaam Germanwings opgedoekt. Alle vluchten worden overgeheveld naar de lowcostmaatschappij Eurowings.

 

Dat de naam Germanwings plaats moest maken voor Eurowings was al langer bekend, alleen werd er daarvoor nog geen specifieke termijn gegeven. Wellicht wordt de beslissing nu versneld uitgevoerd als gevolg van de Germanwings-crash vorige maand.

 

Lufthansa was sowieso al van plan om vanaf oktober 55 Germanwings-routes vanuit Düsseldorf, Keulen en Hamburg over te hevelen naar Eurowings, maar ging wel het merk Germanwings nadien nog een tijdje te behouden.

 

‘Alhoewel Germanwings als merk blijft bestaan voor 4U-vluchten, zal Eurowings de vervanger worden van Germanwings als het belangrijkste merk vanaf de herfst 2015′, valt er nog te lezen op de website van Germanwings.

 

Alle 4U-vluchten zullen de nieuwe IATA-code van Eurowings krijgen, namelijk EW. Eurowings is actief voor Lufthansa op alle bestemmingen die niet met haar hub-operaties in Frankfurt en München te maken heeft

 

bron: www.flightlevel.beReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.