Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 10 juli 2015 @ 23:31 door Travelboy , 1084 keer bekeken

Een zanger van de Britse boyband Rewind is vrijdag onwel geworden in het vliegtuig, nadat hij zoveel mogelijk kleding had aangetrokken om te voorkomen dat hij extra moest betalen voor zijn bagage.  Dat meldt The Sun.  Volgens de Britse krant droeg de zanger zeker vijf lagen kleding over elkaar.

 

jamesmcelvarbysuzanneli1.jpg

 

Voordat James McElvar aan boord stapte van de Easyjey-vlucht van Londen Stansted naar Glasgow had hij een conflict met het grondpersoneel op de luchthaven Stansted. Een stewardes meldde hem dat hij 45 pond (62 euro) moest betalen voor zijn tweede koffer, de bagage achter moest laten of de inhoud van zijn koffer dan maar aan moest trekken.

 

McElvar besloot het laatste te doen. Eenmaal aan boord van het vliegtuig trok hij de kleren uit, maar dat kon niet voorkomen dat de Brit oververhit raakte. "Ik dacht dat ik er geweest was en dat ik een hartaanval kreeg," zei hij na afloop.

 

De zanger werd geholpen door medisch personeel dat toevallig in het vliegtuig zat en een aantal medepassagiers, waarna het beter met hem ging. Inmiddels maakt hij het goed.

 

De zanger droeg in totaal zes T-shirts, vijf truien, drie spijkerbroeken, twee joggingbroeken, twee jassen en twee hoeden.

 

bron: www.nu.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.