Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 17 augustus 2015 @ 20:43 door Travelboy , 1031 keer bekeken

Airport Weeze heeft vandaag haar twintig-miljoenste passagier sinds de opening van de luchthaven verwelkomd. Luchthavendirecteur Ludger van Bebber, Markus Leopold, Marketing Executive van Ryanair en Dieter Krah, Manager van het handlingsbedrijf Serve2fly ontvingen de jonge jubileumpassagier Floor Labordus uit Nijmegen na de landing bij het toestel Boeing 737-800. Floor en haar familie uit Nijmegen zijn na 21 dagen vakantie op Kreta met Ryanair-vlucht FR5746 teruggekomen. De verraste vakantieganger en haar familie waren erg blij met de bloemen, twee Ryanair-tickets en een uitnodiging van het Airport-restaurant, liet het vliegveld vandaag weten.

 

In 2003, het eerste jaar van de civiele luchthaven, zijn zo'n 200.000 passagiers in Weeze gestart en geland. Tot 2006 lag het aantal passagiers op Duitslands jongste internationale luchthaven op zo'n 600.000 per jaar. Sinds de Ierse lowcost luchtvaartmaatschappij Ryanair in het jaar 2007 vliegtuigen in Weeze gestationeerd heeft, nam het aantal passagiers snel toe. Al in 2008 bereikte de luchthaven voor de eerste keer de een-miljoengrens binnen een jaar. In het jaar 2009 hadden in totaal al zeven miljoen passagiers voor Weeze gekozen. En in januari 2010 is al de tien-miljoenste passagier op Weeze geland.

 

2013 – de tiende verjaardag van de luchthaven, was het Airportteam erg blij al de vijftien-miljoenste passagier te mogen begroeten. „Dat wij sinds de start van de luchthaven al twintig miljoen passagiers mochten verwelkomen, toont de grote belangstelling om via Airport Weeze te vliegen vooral ook vanwege het overtuigende aanbod van vluchten door onze partner. Twintig miljoen mensen hebben voor voordelige tickets, goede vluchttijden en een comfortabele luchthaven zonder files en stress gekozen, hiervoor willen wij onze Nederlandse, Duitse en andere Europese klanten bedanken”, zei luchthavendirecteur Ludger van Bebber.

 

bron: www.dichtbij.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.