Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 28 oktober 2015 @ 01:30 door Travelboy , 1136 keer bekeken

Transavia maakt het boeken van tickets met Flying Blue Miles op transavia.com een stuk eenvoudiger. Reizigers kunnen daarvoor nu ook terecht op de website van de luchtvaartmaatschappij. 

 

 Bij Transavia staan innovatie, gemak en gebruiksvriendelijkheid centraal. Het gebruiken van Flying Blue Miles nóg toegankelijker maken, past helemaal bij die koers. Het was al mogelijk om via het Service Centre met Flying Blue Miles vliegtickets te boeken, nu kan dat ook op transavia.com. “We kiezen daarmee voor optimaal gemak”, zegt Roy Scheerder, Commercieel Directeur van Transavia. “In het boekingsvenster op onze website kunnen passagiers met een vinkje aangeven dat ze de ticketprijzen in Flying Blue Miles willen zien in plaats van euro’s. Zo kun je een ticket dus direct in Miles afrekenen en wordt vliegen met Flying Blue Miles wel heel gemakkelijk.”

 

De luchthavenbelasting, eventuele toeslagen en additionele zaken als stoelreservering en extra bagage, moeten wel nog gewoon in euro’s worden afgerekend. Deze feature op transavia.com is beschikbaar in heel Europa en biedt passagiers de gelegenheid om naast het boeken ook direct hun Miles-saldo te checken.

 

Lees verder op:

https://corporate.transavia.com/nl-NL/nieuws/ticket-boeken-en-betalen-met-flying-blue-miles

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.