Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 06 juni 2015 @ 03:09 door Travelboy , 907 keer bekeken

Transavia biedt haar entertainment aan boord aan via de Transavia Entertainment App die nu beschikbaar is voor alle passagiers, ook die boeken via een touroperator. Met de app kunnen films en series worden gedownload op eigen mobiel of tablet en tijdens de vlucht worden bekeken. De app is beschikbaar voor iOS en Android en tijdelijk gratis!

 

Roy Scheerder, commercieel directeur van Transavia: “De ontwikkeling van de entertainment app draagt bij aan de ambitie van Transavia om de nummer 1 low cost luchtvaartmaatschappij in Europa te worden, die toegankelijk en betaalbaar is voor iedereen. Daarbij staan gastvrijheid, passagiersbeleving en digitale slimme oplossingen voorop. Goed entertainment aan boord versterkt een positieve reisbeleving. Transavia maakt die beleving nu heel persoonlijk, dankzij de nieuwste digitale mogelijkheden.”

 

Door over te gaan van het oude systeem via schermpjes aan boord op deze moderne, digitale manier van Inflight Entertainment, bespaart Transavia ook op gewicht. Hiermee maakt zij haar vloot efficiënter en duurzamer.

 

Iedere passagier kan met de Transavia entertainment app zijn eigen films en tv series downloaden op zijn smartphone of tablet. Tijdens de vlucht zijn deze actief beschikbaar. Hiermee biedt Transavia de klant de beste entertainmentbeleving aan boord. De Transavia Entertainment app biedt toegang tot wel 100 films en tv series en het aanbod wisselt regelmatig: komedie, drama, actiefilms, kinderfilms en klassiekers en biedt voor elke passagier wat wils. Een directe link naar de app staat op de Transavia website en in de Apple Store en Google Play store. De passagier download de app gemakkelijk op zijn eigen apparaat en logt vervolgens in met het boekingsnummer en zijn naam. Voor vertrek download de passagier 5 van zijn favoriete keuzes. De betaalde versie van de entertainment app zal €3 per persoon per enkele reis gaan kosten. De passagier betaalt dan voor de toegang, ongeacht hoeveel films hij/zij download (maximaal 5).

 

De entertainment app is beschikbaar in de talen Nederlands, Frans, Engels, Spaans en Italiaans en zeer binnenkort ook in het Portugees.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.