Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 22 februari 2015 @ 10:25 door Travelboy , 1085 keer bekeken

Wow Air heeft twee A321’s gekocht voor de trans-Atlantische vluchten naar Boston en Washington DC, die dit voorjaar van start gaan.


De vliegtuigen worden halverwege maart afgeleverd aan WOW air en bieden plaats aan 200 reizigers die allemaal in dezelfde klasse zullen reizen. De eerste vluchten met deze vliegtuigen worden gemaakt op 27 maart naar Boston en op 8 mei naar Washington DC. Beide vluchten vertrekken vanaf Reykjavik.

De nieuwe A321, aangedreven door CFM56 motoren, is voorzien van Sharklets die zorgen voor een betere aerodynamica en daardoor voor een verlaging van het brandstofverbruik naar 2,2 l per persoon per 100 km. Gebaseerd op een gemiddeld verbruik, zal ieder vliegtuig per jaar 12.000 ton minder CO2 uitstoten dan een Boeing 757.

Door de vluchten naar Noord-Amerika te koppelen aan de vele populaire Europese bestemmingen zoals Londen, Parijs, Amsterdam, Kopenhagen en Dublin, wil WOW air zorgen voor veel lagere tarieven naar al hun bestemmingen dan ooit eerder is gezien op de markt.

bron: www.pilootenvliegtuig.nl Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.