Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 01 september 2015 @ 01:29 door Travelboy , 1124 keer bekeken

Rotterdam The Hague Airport heeft een nieuw budget parkeerterrein geopend op loopafstand van het luchthavengebouw. Het terrein ligt verder van de terminal dan de al bestaande parkeerterreinen, waardoor het voordeliger is. Al vanaf €4 per dag kunnen reizigers van dit terrein gebruik maken.

 

Het budget terrein is mede aangelegd om ongewenst parkeren in Overschie te voorkomen. Naast het budgetterrein is het parkeeraanbod ook uitgebreid met de mogelijkheid om kosteloos elektrische auto’s op te laden op Kort Parkeren, direct voor de deur van de terminal. Om gebruik te maken van het budget terrein moeten passagiers uiterlijk 24 uur van tevoren een reservering maken via www.rotterdamthehagueairport.nl/parkeren.

 

Hoe langer van tevoren gereserveerd wordt, hoe groter de kans is op een zeer voordelige parkeerplaats op P10. Overigens kan ook voor de overige parkeerterreinen, die dichterbij de terminal of voor de deur zijn gelegen, via de site gereserveerd worden. Vanzelfsprekend is er ook te allen tijde een parkeermogelijkheid op de reguliere terreinen voor lang parkeren voor degenen die niet van tevoren kunnen of willen reserveren

 

bron: www.travelution.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.