Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 01 september 2015 @ 10:19 door Travelboy , 1172 keer bekeken

Prijsvechter Ryanair komt deze winter definitief naar Schiphol, voorlopig met tien dagelijkse vluchten naar diverse zakelijke en toeristische bestemmingen.

 

Ryanair volgt easyJet, die afgelopen zomer een basis op Schiphol opende met drie permanent gestationeerde vliegtuigen. Dat worden er dit najaar vier. Ryanair zal naar verwachting beginnen met één toestel en dat geleidelijk opvoeren.

 

Tot nu toe vloog de Ierse budgetvlieger in Nederland alleen naar Eindhoven. De vliegroutes vanaf Schiphol worden binnenkort bekend. KLM en Transavia kunnen hun borst natmaken met de nieuwe prijsaanval. De Nederlandse slotcoördinator Caroline Ditvoorst bevestigt dat er ruimte is voor 3.000 starts en landingen van Ryanair op Schiphol in het winterseizoen. “Deze slots zijn niet door Ryanair teruggegeven. De deadline is nu verstreken. Dat betekent dat ze concreet in de planning staan om gebruikt te worden. Ryanair zal daar zelf invulling aan geven.”

 

Ryanair en Easyjet rekenen in Nederland ruwweg op een kwart zakelijke passagiers en driekwart voor de vrijetijd. Toeristen en zakenreizigers profiteren van de moordende prijzenslag in Europa. De vloten worden fors uitgebreid

 

bron: www.travelpro.nl


 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.