Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 02 september 2015 @ 19:04 door Travelboy , 889 keer bekeken

Vanaf volgend jaar biedt Arke haar reizigers nog meer vertrekmogelijkheden naar populaire Europese zonbestemmingen. De vluchtfrequenties nemen flink toe op de bestemmingen Malaga, Mallorca, Ibiza en Faro. Arke - vanaf 1 oktober TUI - betreedt hiermee nadrukkelijk de markt van de verkoop van losse vliegtickets. Het reismerk is onderdeel van reisorganisatie TUI Nederland, dat al sinds vele jaren marktleider is in de markt voor pakketvakanties.

 

Vanaf eind april 2016 verhoogt Arke op een aantal bestemmingen de vluchtfrequentie. Zo vliegt Arkefly vanaf dat moment het gehele jaar dagelijks op Malaga. Nu is dat nog twee keer per week. Ook Mallorca wordt in het hoogseizoen dagelijks aangevlogen; in het voor- en naseizoen is dit zes keer per week, terwijl dit in zomer 2015 drie keer per week wordt aangeboden. Daarnaast wordt vaker naar Ibiza en Faro gevlogen; in het hoogseizoen vijf keer per week naar Ibiza en dagelijks naar Faro in de prachtige Portugese Algarve. In het voor- en naseizoen vliegt Arkefly vier keer per week op Ibiza en vier keer per week op Faro.

 

Arke biedt hiermee haar reizigers meer reismogelijkheden en maximale flexibiliteit. De scherp geprijsde vliegtickets naar Malaga, Mallorca, Ibiza en Faro zijn uiterlijk vanaf 1 oktober 2015 eenvoudig online te boeken op Arke.nl - vanaf 1 oktober via TUI.nl - en niet alleen interessant voor zonaanbidders, maar ook voor tweede huisbezitters. Vliegtickets naar Malaga en Faro zijn ook zeer geschikt voor reizigers die graag willen overwinteren. De vier bestemmingen worden aangevlogen op aantrekkelijke en vaste vertrektijden. Daarnaast biedt Arkefly als enige airline in Nederland op deze routes het Comfort product aan. Per vlucht in de Boeing 737 zijn er 54 Comfort stoelen met extra beenruimte en zitcomfort. Deze stoelen zijn al met een toeslag vanaf 5 euro per enkele reis te boeken.


 



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.