Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 18 mei 2015 @ 14:29 door Travelboy , 1391 keer bekeken

De SnelwegNachtbus, die ’s nachts in de zomermaanden vakantiegangers van en naar Schiphol vervoert, breidt uit. Naast de succesvolle busverbinding vanaf Enschede wordt vanaf deze zomer ook gereden vanaf Arnhem/Nijmegen naar Schiphol en Airport Weeze.

 

De eerste SnelwegNachtbus van en naar Schiphol ging van start in 2011 in nauw overleg met de provincie Overijssel toen de NS definitief besloot te stoppen met nachttreinen vanuit Enschede. “Ieder jaar boekten enkele duizenden passagiers deze bus niet alleen vanwege het comfort maar vooral ook voor de aantrekkelijke prijs en het probleemloze vervoer van hun bagage”, zegt Frans Schuitemaker, directeur Oad. “Met de geplande uitbreiding van dit jaar kan nu ook de regio Nijmegen/Arnhem profiteren van de SnelwegNachtbus en ontstaat een nieuwe nachtelijke busverbinding tussen de luchthavens Schiphol en Airport Weeze.”

 

Opstapplaatsen
De aankomsttijden van alle bussen op Schiphol is 03.00 uur. Een busticket varieert, afhankelijk van de opstapplaats, tussen 10,00 euro en 18,00 euro. Kinderen t/m 12 jaar reizen gratis. De vertrektijd vanaf Schiphol is 04.00 uur. De bussen rijden iedere nacht vanaf 27 juni tot 14 september 2015.
Alle opstapplaatsen liggen direct aan de snelweg waarmee een enorme tijdswinst wordt geboekt. Vanuit Twente rijdt de bus van Enschede via Hengelo, Almelo, Deventer, Apeldoorn en Barneveld naar Schiphol en v.v

.
De nieuwe verbinding Airport Weeze-Schiphol rijdt via Nijmegen, Arnhem, Veenendaal en Utrecht naar Schiphol en v.v. Reizigers die vanaf Airpot Weeze vliegen, kunnen op Schiphol of op de tussenliggende opstapplaatsen instappen. De exacte vertrektijden staan op www.oad.nl/snelwegnachtbus. Op de site kan tevens online geboekt worden. Dat kan ook telefonisch via tel. (0547) 28 44 88

 

bron: www.kliknieuws.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.