Blogposts

Blog

Geplaatst op zaterdag 04 juli 2015 @ 00:55 door Travelboy , 1173 keer bekeken

Hij mag dan ooit de Britse koning worden, dat betekent niet dat His Royal Highness alleen maar met privévliegtuigen vliegt.

 

Passagiers die gistermiddag van Londen Stansted naar Glasgow vlogen, hadden een onstuimige vlucht. Ze ontdekten al snel dat ze een wel heel bijzondere medepassagier aan boord hadden: prins William.

 

Flying Duke
 Voor de passagiers was het nogal ongebruikelijk om zich in royaal gezelschap te bevinden, maar blijkbaar voelt de prins zich niet te goed om gewoon ‘met het volk’ in een vliegtuig van Ryanair te stappen. Toegegeven: hij zat op de eerste rij en had een bodyguard bij zich, maar toch.

 

Vluchtkeuze
 Een kleine maand geleden kreeg William nog bakken kritiek van de Britse belastingbetaler over zich heen nadat hij een officiële helikopter had genomen om een afstand van slechts 125 kilometer af te leggen. Deze keer moest hij vanuit Londen richting Schotland om een training te volgen voor zijn werk als traumahelikopterpiloot, en vermoedelijk voelde hij nogal wat druk om een voordelige vervoerskeuze te maken.

 

Budget-Royals
 Het is overigens niet de eerste keer dat William op een budgetvlucht werd gezien. In 2011 vlogen hij en Kate met budgetmaatschappij Flybe naar het huwelijk van zijn nicht Zara Phillips in Manchester, en in 2012 vlogen ze na een weekje skiën in de Alpen samen terug naar huis met Easyjet. Wat zijn ze toch lekker gewoon gebleven hè?

 

bron: www.lindanieuws.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.