Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 08 mei 2015 @ 01:33 door Travelboy , 1271 keer bekeken

De nieuwe CEO van airberlin, Stefan Pichler, had het op de ITB in maart al aangekondigd, maar nu kunnen de nieuwe Just Fly tarieven ook daadwerkelijk worden geboekt. Met Just Fly kunnen passagiers vanaf 44 euro per enkele reis, met alleen handbagage, een vlucht binnen Europa boeken.

 

Met de nieuwe tariefstructuur richt airberlin zich op een nieuwe doelgroep van jongere reizigers die binnen Europa alleen met handbagage reizen. Ook prijsbewuste zakenreizigers komen in beeld, die bij reizen van een dag geen kilo’s bagage hoeven mee te nemen. ‘We willen de markt opschudden en nieuwe fans winnen’, zegt Pichler bij de introductie. ‘We richten ons op kostenbewuste passagiers. Er is geen reden om niet met airberlin te vliegen.’

 

De campagne bij de introductie van de nieuwe tariefstructuur moet brutaal en sexy zijn.

 

Bagage
 Naast Just Fly biedt airberlin het Fly Deal tarief voor passagiers die tot 23 kilo ruimbagage willen meenemen. Daarnaast is er het Fly Classic tarief, waarbij gratis stoelreservering is inbegrepen. Het Fly Flex Plus tarief tenslotte richt zich vooral op zakenreizigers die flexibiliteit, een snelle afhandeling en loungetoegang willen.

 

Actie
 Ter introductie van het Just Fly-tarief geldt tot en met 10 mei een speciale actie, waarbij een enkele reis vanaf 44 euro te boeken is. Voorbeelden zijn vanaf Düsseldorf naar Berlijn, Dresden of Hamburg en van Keulen-Bonn naar Malaga. Een enkele reis naar Barcelona, Nice, Rimini of Wenen is vanaf 55 euro te boeken. Alicante, Reijkjavik, Rome en Thessaloniki zijn via de actie vanaf 66 euro te boeken.
 De service aan boord, met snack, koffie, thee en softdrinks, is altijd inclusief in de prijs. De speciale actie geldt voor vertrek van 1 juni dit jaar tot en met 20 maart 2016

 

bron: www.travmagazine.nl


 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.