Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 20 november 2020 @ 16:48 door Travelboy , 809 keer bekeken

Op verzoek van passagiers heeft Transavia het beleid voor handbagage aangepast. Vanaf december 2020 mag je dan naast de rugzak of rolkoffer een accessoire meenemen aan boord. Een accessoire kan altijd gegarandeerd mee aan boord. Het grotere handbagage-item kan mee aan boord als er genoeg ruimte is.

 

Het gebeurt regelmatig dat niet alle handbagage in de cabine past. Dit leidt soms tot vertragingen bij vertrek en zorgt voor irritatie, omdat het voor de meeste mensen belangrijk is om hun waardevolle spullen bij zich te houden. Met de toevoeging van een accessoire wordt het voor passagiers gemakkelijker als de rolkoffer of rugzak mee moet in het ruim, blijkt uit onderzoek dat Transavia heeft gehouden.

 

Vanaf 1 december mag je één stuk handbagage zoals een rolkoffer (55x35x25 centimeter) én een accessoire zoals een kleine handtas of laptoptas (van 40x30x20 centimeter) meenemen aan boord. Samen mag de handbagage 10 kilo wegen. Het accessoire kan altijd gegarandeerd mee aan boord. Van de grotere handbagage-items accepteert Transavia alleen de eerste 70 stuks nog aan boord. De rest wordt in het ruim vervoerd.

 

bron: www.reisgraag.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.