Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 17 augustus 2020 @ 19:21 door Travelboy , 746 keer bekeken

RTL heeft voor het tweede seizoen van Bij ons aan boord luchtvaartmaatschappij Transavia gevolgd. De kijkers krijgen een half jaar een inkijkje in het reilen en zeilen van het bedrijf.

 

Voor dit seizoen vielen de makers met hun neus in de boter vanwege het coronavirus. In de lastige tijd worden de Transavia-medewerkers en het personeel van Rotterdam The Hague Airport en Aviapartner Rotterdam worden tijdens hun dagelijkse werkzaamheden gevolgd.

 

Vloot

“Toen we begonnen met de opnames hadden we niet kunnen voorzien dat een aantal maanden later onze hele vloot aan de grond zou staan. Toch ben ik blij dat we deze serie konden maken en nu gaan uitzenden. De kijker krijgt op deze manier een unieke kijk in de wereld van de luchtvaart in de ‘normale’ situatie, én ziet hoe dat veranderd is als gevolg van de coronacrisis”, zegt Marcel de Nooijer, CEO bij Transavia.


Verhalen

"Met al die passagiers, collega’s en ook onze partners hebben wij verhalen te over en laten wij graag de dynamiek van de luchtvaart zien. In goede en moeilijke tijden. Medewerkers op de grond en in de lucht zetten alles-op-alles om onze passagiers een prettige reis en veilige vlucht te bieden. Dat laten wij graag zien aan het Nederlandse publiek."

 

Het tweede seizoen van Bij ons aan boord, dat uit zes afleveringen bestaat, is vanaf donderdag 27 augustus om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

 

bron: www.televizier.nl

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.