Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 29 mei 2020 @ 01:34 door Travelboy , 450 keer bekeken

Vueling hervat geleidelijk haar activiteiten. De lage kosten van IAG wil in totaal 180 routes in het hele netwerk in Spanje en de rest van Europa uitvoeren, waarbij ongeveer 2.000 vluchten per week worden hervat.

 

De eerste stap zal zijn om de binnenlandse (Spaanse) markt te herstellen, waarbij het van plan is om te hervatten vanaf eind juni en in juli tot 88 routes van de belangrijkste operationele bases, te beginnen met het hoofdkantoor in Barcelona maar ook in Sevilla, Malaga, Alicante, Bilbao, Mallorca, Ibiza, Gran Canaria en Tenerife. 

 

Josep Tarradellas Barcelona-El Prat Airport:, Vueling herstelt tot 72 directe routes naar zowel binnenlandse als internationale bestemmingen. Zij herstelt met name verbindingen met Frankrijk, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Portugal, Duitsland, Nederland, België, Zwitserland en de Scandinavische landen. 

 

Later herstart het ook zijn activiteiten in Santiago de Compostela, A Coruña, Vigo, Asturias, San Sebastián, Madrid, Zaragoza, Valladolid, Menorca, Valencia, Granada, Almería, Jerez, Fuerteventura, Lanzarote en La Palma. Op internationaal niveau zal het ook zijn activiteiten hervatten in zijn twee hoofd bases in Rome en Parijs.

 

Bron: https://aerolatinnews.comReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.