Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 13 augustus 2020 @ 14:47 door Travelboy , 643 keer bekeken

Met een verkoopsamenwerking komen Condor en Sundair dichter bij elkaar. Sundair is gespecialiseerd in kleinere Duitse luchthavens.

 

Condor gaat een distributiepartnerschap aan met Sundair. De verkoop van Sundair-vluchten onder SR-vluchtnummers via Condor-verkoopkanalen begint op 13 augustus en de eerste vluchten zijn op 1 september. Een boeking is mogelijk tot twee uur voor vertrek.. Condor ontvangt een commissie voor elke boeking.

 

Naast de acht Condor-luchthavens in Frankfurt, Düsseldorf, München en Hamburg, Leipzig / Halle, Hannover, Stuttgart en Berlin-Schönefeld, heeft Sundair ook vertrekken op zeven andere luchthavens: Bremen, Dresden, Karlsruhe / Baden-Baden, Kassel, Neurenberg, Paderborn en Berlin-Tegel.

 

Sundair, gevestigd in Stralsund en met bases op de luchthavens Kassel-Calden, Berlin-Tegel, Dresden en Bremen, werd opgericht in 2016. De touroperator Schauinsland heeft aanzienlijke aandelen. De luchtvaartmaatschappij vliegt voor verschillende touroperators en biedt kaartjes aan voor de verkoop van losse stoelen. De vloot bestaat momenteel uit vijf Airbus A320's en twee A319's.

 

bron: www.airliners.deReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.