Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 11 november 2020 @ 12:25 door Travelboy , 788 keer bekeken

Vueling volgt Ryanair en Norwegian met het rolkoffer beleid. Dat wil zeggen dat het vanaf nu niet meer gratis is om een rolkoffer als handbagage in de cabine mee te nemen. In tegenstelling tot bv. Ryanair is het inchecken van de rolkoffer bij de balie wel gratis.

 

Vanaf nu is het alleen nog mogelijk om gratis een kleine tas of rugzak mee te nemen als handbagage in de cabine bij de Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling. Reizigers die echter een Optima, Family of Time Flex ticket hebben geboekt, die normaal 50% tot 100% duurder zijn, mogen nog wel de rolkoffer meenemen in de cabine.

Dat geldt ook voor de reizigers die een priority boarding hebben geboekt of extra bijbetalen voor een stoel op de eerste rijen wat normaal tussen de 4 en 10 euro extra kost. 

 

De reizigers die een basistarief hebben moeten hun rolkoffer bij de incheckbalie afgeven en daar hoeft niet extra voor bijbetaald te worden, in tegenstelling tot bv. Ryanair. Als de rolkoffer echter afgegegeven wordt bij het boarden van het vliegtuig dan dient de reiziger ter plaatse 25 euro te betalen.

 

Gratis is en blijft een tas of kleine rugzak met de afmetingen 40x20x30 cm die tijdens de vlucht onder de stoel geplaatst moet worden. De rolkoffer mag niet groter zijn dan 55x40x20 cm en niet zwaarder zijn dan 10 kilo. Het meenemen van de rolkoffer is alleen gratis als je een Optima, Family of Time Flex ticket hebt geboekt, priority boarding hebt bijbetaald of een stoel op de eerste rijen hebt gereserveerd.

 

bron: www.spanjevandaag.com

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.