Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 03 maart 2020 @ 18:49 door Travelboy , 975 keer bekeken

Gezien de ontwikkeling van de boekingen op een aantal bestemmingen heeft Transavia besloten om het vluchtschema voor Italië aan te passen. Dit betekent dat Transavia minder vluchten zal uitvoeren naar bestemmingen in Italië: Verona, Pisa, Bari, Bologna en Napels. In totaal worden nu 22 vluchten naar deze bestemmingen in de periode van 17 maart tot eind april geannuleerd. Dat is ongeveer 10 procent van het totaal aantal vluchten naar Italië in deze periode van het jaar.

 

Transavia volgt de ontwikkelingen van de uitbraak van het Coronavirus nauwgezet en heeft intensief contact met de diverse nationale en internationale gezondheids- en luchtvaartinstanties. Het welzijn van onze crew en passagiers is voor ons zeer belangrijk. Hoewel er alleen een negatief reisadvies geldt voor specifieke gebieden in Noord-Italië, merken wij dat passagiers het boeken van hun tickets naar een aantal bestemmingen op dit moment uitstellen.

 

We houden de situatie en de boekingen nauwlettend in de gaten en waar nodig zal Transavia kijken of andere aanpassingen in het netwerk nodig zijn. Alle passagiers van de geannuleerde vluchten worden hierover geïnformeerd. Voor hen geldt dat zij kosteloos hun ticket kunnen omboeken naar een later moment of de kosten van het ticket teruggestort krijgen.

 

bron: www.transavia.com

 

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.