Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 20 mei 2020 @ 18:31 door Travelboy , 454 keer bekeken

Transavia start met ingang van 4 juni haar vluchtschema weer gedeeltelijk op en vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar een aantal bestemmingen in Spanje, Griekenland en Portugal: Malaga, Athene, Heraklion, Thessaloniki, Lissabon en Faro. Per week wordt onderzocht of en welke extra bestemmingen en welke vluchten hier de komende tijd aan toegevoegd kunnen worden.

 

Bij de keuze voor de bestemmingen heeft Transavia gekeken naar de huidige restricties en de ontwikkeling daarvan in de landen waar Transavia naartoe vliegt. Portugal, Griekenland en Spanje bieden hiervoor goede vooruitzichten op de korte termijn. Dit betekent dat vluchten naar de overige bestemmingen van Transavia worden geannuleerd tot en met 10 juni.

 

In Portugal zijn de harde restricties opgeheven. Vanaf 4 juni start Transavia weer langzaam met een aantal vluchten naar en van Faro en Lissabon.

 

Voor Spanje geldt op dit moment een reisadvies om alleen noodzakelijk te reizen en het land vraagt de reizigers op dit moment bij aankomst twee weken in quarantaine te gaan. Een deel van de reizigers kan ondanks deze restricties naar Spanje gaan voor een familiebezoek of bezoek aan hun tweede huis. Transavia wil deze passagiers de kans bieden op reis te gaan en start daarom met een aantal vluchten op Malaga. Op basis van de ervaringen wordt gekeken of de komende periode op meer bestemmingen in Spanje wordt gevlogen.

 

Griekenland kent voor Nederlanders een inreisverbod tot en met 31 mei. Gezien de berichtgeving gaat Transavia ervan uit dat restricties daarna worden opgeheven.

 

Passagiers moeten zelf zorgen voor een mondkapje.

 

Lees het hele artikel op: businesstraveller nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.