Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 02 juni 2020 @ 21:03 door Travelboy , 904 keer bekeken

Vliegtuigmaatschappij Corendon schrapt het hele zomerseizoen alle vakantievluchten vanaf Groninger Airport Eelde naar het Griekse eiland Kreta en de Turkse badplaatsen Bodrum en Antalya. Dat laat een woordvoerster van Corendon weten.

 

Het vliegverkeer van en naar onder meer Turkije en Griekenland ligt op dit moment stil, omdat de grenzen zijn gesloten vanwege corona. Maar ook als de grenzen weer opengaan, zal Corendon geen vluchten naar deze landen uitvoeren van de luchthaven in Eelde. Het gaat in totaal om zes retourvluchten per week. In de meeste gevallen zijn het pakketreizen. ,,Alle vluchten van juli tot en met oktober worden geschrapt.”


Corendon gaat binnenkort wel weer vliegen naar Kreta vanaf in elk geval Schiphol. Op de vraag waarom de reizen van en naar Eelde geschrapt zijn, geeft de woordvoerster geen antwoord. Veel reizigers die een vlucht geboekt hadden, hebben inmiddels een brief gekregen dat de reis geannuleerd is. Zij kunnen wel vliegen via een andere luchthaven. Een woordvoerster van Groninger Airport Eelde zegt dat het schrappen van de vluchten naar Turkije en Griekenland een beslissing is van de vliegmaatschappij.

 

bron: wwww.dvhn.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.