Blogposts

Blog

Geplaatst op dinsdag 10 maart 2020 @ 20:47 door Travelboy , 750 keer bekeken

Een Britse rechtbank wijst Alan Hudson, Joanne Robinson, Lucy Winterborne en Simon Edel van de firma Ernst & Young (EY) aan als curators in het faillissement van Flybe. Passagiers die een vordering hebben op de gefailleerde luchtvaartmaatschappij kunnen deze nu kenbaar maken. Hoe? Wij leggen het uit!

 

Als u een vordering heeft op de gefailleerde luchtvaartmaatschappij, dan kunt u uw claim nu indienen. Uw vordering stuurt u naar het mailadres flybeadministration@uk.ey.com. Houd rekening met lange wachttijden en dat in de praktijk vaak slechts een deel van de vordering wordt terugbetaald.

 

Maak uw vordering kenbaar met onze voorbeeldbrief vordering na faillissement Flybe. Deze brief is in het Engels en kunt u aanpassen naar uw persoonlijke situatie. Voeg zoveel mogelijk kopieën van relevante documenten aan deze mail toe, zoals bewijs van betaling, vliegticket, etc.

 

Op de website van de Britse luchtvaartautoriteit leest u aanvullende informatie en de laatste updates met betrekking tot het faillissement. Ook kunt u telefonisch uw vragen voorleggen aan een van de curators via +44 20 7951 7801. Let op: alle vormen van communicatie zijn in het Engels.

 

bron: www.eccnederland.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.