Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 15 juni 2020 @ 19:39 door Travelboy , 757 keer bekeken

Vanaf 2 juli breidt Transavia het aantal bestemmingen fors uit. In totaal zal Transavia in de zomermaanden juli en augustus op ruim zestig bestemmingen gaan vliegen. Het gaat om bestemmingen in onder andere Spanje, Griekenland, Portugal, Cyprus, Italië, Kroatië en Slovenië.

 

Wel zal de frequentie van deze bestemmingen worden aangepast. Dat betekent dat niet alle vluchten naar de bestemmingen worden gevlogen. Op de website staat het volledige overzicht van de bestemmingen die worden gevlogen in juli én augustus. Vanaf juni wordt al naar 24 bestemmingen gevlogen in Portugal, Spanje, Griekenland, Italië, IJsland, Servië, Slovenië en Kroatië.

 

Ook zal een aantal bestemmingen worden geannuleerd voor de maanden juli en augustus. Dat gaat onder andere om Libanon, Jordanië, Stockholm, Kopenhagen, Krakau en Praag.

 

De routes tussen Groningen Airport Eelde en Palma de Mallorca en Heraklion op Kreta starten ook weer op.. Vooralsnog voor de maanden juli en augustus. Of de periode verder uitgebreid wordt, is nog niet bekend.

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.