Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 02 maart 2020 @ 22:47 door Travelboy , 953 keer bekeken

De looproutes van en naar het platform op Eindhoven Airport zijn vanaf eind oktober dit jaar overkapt.  Vanaf de terminal lopen er meerdere paden naar de platforms waarop de vliegtuigen staan. Alleen die zijn niet overdekt. Passagiers regenden daardoor regelmatig nat op weg naar de terminal of andersom naar het vliegtuig.

 

Voor veel reizigers was het een langgekoesterde wens dat Eindhoven Airport de looproute van 600 meter gaat overkappen. Zeker passagiers die moeten boarden stonden nog wel eens in de regen op de paden en gingen vervolgens nat het vliegtuig in.

 

De bouw van de overkapping vindt vooral 's nachts plaats als er niet gevlogen wordt op Eindhoven Airport. Daarmee wordt de overlast tot een minimum beperkt.

 

De galerij moet een verrassende eerste en laatste indruk van de regio geven aan reizigers als ze uit en in het vliegtuig stappen. Het bouwwerk krijgt namelijk een bijzonder design en vormgeving passend bij deze regio.

 

In de overkapping wordt gebruik gemaakt van zonne-energie. Ook worden herbruikbare materialen gebruikt. Voor eind oktober moet de overkapping af zijn en kunnen passagiers eindelijk droog van en naar de terminal lopen

 

bron: https://studio040.nlReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.