Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 06 juli 2020 @ 23:48 door Travelboy , 747 keer bekeken

Blue Air is nieuw leven ingeblazen nadat de gemeentelijke rechtbank van Boekarest haar verzoek om een ​​vorm van faillissementsbescherming te krijgen had goedgekeurd.. De procedure stelt de luchtvaartmaatschappij in staat haar activiteiten voort te zetten en inkomsten te genereren voor de komende 18 maanden zonder schuldeisers of passagiers terug te betalen. Volgens de overeenkomst tussen de luchtvaartmaatschappij en haar schuldeisers zal de luchtvaartmaatschappij haar leningen op een later tijdstip volledig terugbetalen.

 

De luchtvaartmaatschappij begon weer met chartervluchten in juni en vanaf 1 juli begon de maatschappij met de herintroductie van een klein netwerk van 29 bestemmingen. Er zijn plannen om dit uit te breiden tot bijna 50 bestemmingen zodra de Roemeense vluchtbeperkingen op 16 juli weer zijn verdwenen.

 

Vóór de sluiting had Blue Air vluchten naar 100 bestemmingen in 20 landen en wilde het zijn netwerk uitbreiden door deze zomer nieuwe routes te lanceren. Blue Air vliegt vanuit onze regio vanaf Brussel en Keulen naar diverse Roemeense bestemmingen

 

Lees het hele artikel in het Engels op Simply FlyingReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.