Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 05 juni 2020 @ 22:41 door Travelboy , 558 keer bekeken

Op de gezamelijke persconferentie met Brussels Airport, Brussels Airlines en TUI fly die vandaag gehouden werd in de Skyhall van Brussels Airport, werd gecommuniceerd dat TUI fly vanaf 20 juni haar operaties beperkt opstart. Er komen 4 bestemmingen.

 

TUI zal zijn eerste vluchten uitvoeren op zaterdag 20 juni vanuit Brussels Airport naar de luchthaven van Dubrovnik, gevolgd door Faro op zondag 21 juni. Vanaf 26 juni zullen ook de bestemmingen zoals Tirana en Pristina aangevlogen worden. Elke bestemming krijgt daarbij ook minstens twee frequenties per week.

 

Vanaf 1 juli zullen er niet alleen meer bestemmingen aan de lijst toegevoegd worden, maar zullen ook de vluchtfrequenties systematisch verhoogd worden. Over de vluchten naar de niet-Schengenzone (Turkije, Marokko, Tunesië en Egypte) is nog geen duidelijkheid. Alle vluchten naar de Caraïbische zee ( Dominicaanse Republiek, Cuba, Mexico en Jamaica) worden voorlopig geannuleerd tot 9 juli.

 

Vanuit Oostende zal de eerste TUI -lucht plaatsvinden op 3 juli naar Mallorca. Vanuit de luchthaven van Charleroi is de eerste vlucht ook op 3 juli naar Murcia. Antwerpen start op vrijdag 10 juli met vluchten naar Ibiza en Split. De luchthaven van Luik komt als laatste aan bod, zij starten hun operaties terug op vanaf 17 juli met vluchten naar Malaga en Alicante.

 

De maatschappij streeft ernaar om tussen 1 en 9 juli 55 bestemmingen aan te vliegen, de week daarop zouden deze verhoogd worden naar 66 om in de week van 17 juli het volledige programma van 72 bestemmingen aan te bieden. Jammer genoeg zullen er ook routes geannuleerd worden, dit gaat dan over Miami, Lesbos, Samos, Thassos, Ohrid, La Palma, Lourdes en Pula.

 

bron: www.flightlevel.beReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.