Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 02 augustus 2020 @ 12:21 door Travelboy , 728 keer bekeken

Op 2 augustus kondigde Wizz Air aan dat het verbod, na overleg met de Griekse autoriteiten, werd opgeheven. De luchtvaartmaatschappij dringt er bij passagiers op aan om de formulieren voor passagierszoeker correct in te vullen en te presenteren bij het instappen.

 

Een paar uur geleden gaf Griekenland een verordening uit dat Wizz Air vluchten niet mogen landen op Griekse luchthavens. De reden is dat de vervoerder de verplichtingen met betrekking tot COVID-19 niet nakomt.

 

Op 2 augustus 21:00 uur geven de Griekse autoriteiten de Notice to Airmen (NOTAM) uit. Het wordt onmiddellijk van kracht en duurt tot 14 augustus. Het schort Wizz Air op om vluchten naar Griekenland uit te voeren omdat de luchtvaartmaatschappij de voorschriften niet volgt.

 

Volgens een eerdere NOTAM, A2138 / 20, moeten alle operators die naar Griekenland vliegen de locatorformulieren van passagiers controleren voordat ze instappen. Het niet hebben van de PLF resulteert in een weigering van toegang. Blijkbaar heeft Wizz Air dit niet goed gecontroleerd.

 

Wizz Air vliegt vanuit onze regio alleen vanaf Dortmund naar diverse Griekse bestemmingen.

 

Lees het hele artikel op: airwaysmag.comReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.