Blogposts

Blog

Geplaatst op zondag 07 juni 2020 @ 00:13 door Travelboy , 550 keer bekeken

Wizz Air verwacht in juli de capaciteit op Eindhoven Airport weer op het niveau van vorig jaar te hebben. Dat meldt woordvoerster Tamara Vallois van de Hongaarse low cost carrier desgevraagd aan Luchtvaartnieuws Magazine.
 
 
De Hongaarse budgetmaatschappij onderhoudt vanaf Eindhoven Airport een uitgebreid routenetwerk naar bestemmingen in Centraal- en Oost-Europa. Tijdens de coronacrisis werd de vluchtuitvoering grotendeels opgeschort. Slechts enkele bestemmingen, zoals Boedapest en Sofia, werden de afgelopen maandag nog in lage frequentie door Wizz Air aangevlogen.
 
 
Met de versoepeling van de reisrestricties is Wizz Air weer begonnen met het hervatten van vluchten. Inmiddels vliegt de maatschappij vanaf Eindhoven Airport ook weer naar bestemmingen als Belgrado, Tuzla, Varna en Vilnius. De komende tijd wordt de capaciteit verder opgevoerd.
 
Volgende maand zal volgens Vallois de frequentie op enkele oude routes nog wel lager liggen dan vorig jaar, maar daar staat de lancering van gloednieuwe lijndiensten naar Milaan Malpensa en Tirana tegenover. Op die routes gaat Wizz Air respectievelijk dagelijks en drie keer per week vliegen.
 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.