Blogposts

Blog

Geplaatst op maandag 31 augustus 2020 @ 18:22 door Travelboy , 742 keer bekeken

Ryanair verwacht een prijzenoorlog tussen luchtvaartmaatschappijen in de strijd voor passagiers tijdens de Corona-crisis. De ticketprijzen zullen waarschijnlijk "ongelooflijk" dalen, zei Ryanair's hoofd marketing en digitale Dara Brady in een interview dat maandag werd gepubliceerd met het toerismeblad "FVW".

 

"In de komende passagiersstrijd komen er weer vluchten voor vijf euro." Naar zijn mening zal de moeilijke situatie tijdens de coronavirus-pandemie waarschijnlijk andere luchtvaartmaatschappijen uit de markt dwingen: "Zwakke, kleine luchtvaartmaatschappijen zullen deze crisis niet overleven."

 

De managers van Ryanair - vooral de baas van de luchtvaartmaatschappij Michael O'Leary - hadden voor de crisis al keer op keer gezegd dat er op middellange termijn maar vier tot vijf grote luchtvaartmaatschappijen in Europa zouden moeten zijn. "Covid-19 zal dit consolidatieproces versnellen", zei Brady nu. Naast Ryanair hebben de bedrijven Lufthansa, Air France-KLM en het British Airways-moederbedrijf IAG de beste vooruitzichten. Vanuit het standpunt van Brady zouden de goedkope luchtvaartmaatschappijen Easyjet en WizzAir zelfs overnamekandidaten kunnen worden.

 

bron: www.aero.deReacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.