Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 30 januari 2020 @ 19:34 door Travelboy , 837 keer bekeken

Eurowings

Eurowings start een hoog-zomerroute op tussen Keulen en de Bulgaarse kuststad Bourgas. Er wordt gevlogen van 30 juni t/m 25 augustus op dinsdag.

 

Eurowings hervat niet haar zomerroute tussen Keulen en Osijek. Eurowings stopt met haar vluchten tussen Düsseldorf en Zagreb en Ohrid

 

Corendon

Corendon start op 26 mei met een wekelijkse vlucht tussen Keulen en Tel Aviv. Er wordt gevlogen op dinsdag.

 

Corendon gaat vanaf Munster vliegen op het Turkse Zonguldak. Van 23 juni t/m 9 september is er één vlucht per week op woensdag.

 

Condor

Condor start op 6 mei met een zomerroute tussen Dusseldorf en Santorine. Tot eind oktober is er één vlucht per week gepland op woensdag.

 

Wizz Air

Wizz Air stopt met ingang van de zomerdienstregeling met haar route tussen Keulen en Cluj-Napoca.

 

Long Haul

 

Bamboo Airways

Bamboo Aiways wil vanaf 29 maart gaan vliegen tussen Praag en het Vietnamese Hanoi. Met een spiksplinternieuwe Boeing 787 staan drie vluchten per week gepland. Tickets zijn nog niet te koop. Bamboo Airways heeft ook plannen voor Londen, Parijs en Frankfurt.

 

Westjet

De Canadese prijsvechter WestJet start op 5 juni een lijndienst tussen Manchester en Halifax. Met een Boeing 737-700 worden beide steden vier keer per week met elkaar verbonden. Op dit moment vliegt WestJet ook al van Londen en Glasgow naar Halifax.



Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.