Blogposts

Blog

Geplaatst op woensdag 18 maart 2020 @ 22:58 door Travelboy , 792 keer bekeken

Transavia stopt met het uitvoeren van alle vluchten van en naar Nederland. Dit doet de luchtvaartmaatschappij vanaf maandag 23 maart tot en met zondag 5 april. Ben je momenteel nog in het buitenland? Dan adviseert de luchtvaartmaatschappij om een vlucht te boeken die voor maandag vertrekt. De laatste informatie van de luchtvaartmaatschappij kun je op deze pagina vinden.

 

Tijdens deze periode voert de luchtvaartmaatschappij nog wel vluchten uit om passagiers in het buitenland op te halen. Transavia is één van de vele luchtvaartmaatschappijen die tijdelijk stoppen met het uitvoeren van vluchten.

 

Transavia stopt tijdelijk met vliegen

 

De luchtvaartmaatschappij stopt dus tijdelijk met vliegen van en naar Nederland (Schiphol, Eindhoven Airport en Rotterdam The Hague Airport).

 

Om reizigers terug naar Nederland te halen heeft Transavia een aantal vluchten aan het schema toegevoegd. Dit doet de luchtvaartmaatschappij met enige regelmaat de afgelopen dagen. Op dit moment kun je bijvoorbeeld deze extra vluchten boeken:

Update 18/3, 17:20 uur

Dubai – Amsterdam: 21 maart
Marrakech – Eindhoven: 19 maart

Voor maandag 23 maart zijn er ook al een hoop bestemmingen en vluchten die geannuleerd zijn. Op dit moment vliegt Transavia niet meer naar de onderstaande landen en bestemmingen:

Barcelona, Valencia en Bilbao, Spanje: 20 maart t/m 5 april
Parijs (Orly) en Bergerac, Frankrijk: 20 maart t/m 5 april
Edinburgh, Schotland: 19 maart t/m 5 april
Stockholm, Zweden: 22 maart t/m 5 april

 

Porto, Portugal: 18 t/m 30 maart
Madeira (Funchal), Portugal: 23 t/m 31 maart
Bulgarije: 20 t/m 30 maart
Jordanië: 19 t/m 29 maart
Marokko: 15 t/m 31 maart
Cyprus: 22 t/m 29 maart
Kopenhagen, Denemarken: 16 maart t/m 13 april
Polen: 15 t/m 29 maart
Praag, Tsjechië: 16 maart t/m 13 april
Italië: 14 maart t/m 22 april
Israël: 17 maart t/m 2 april
Oostenrijk: 17 maart t/m 14 april
Servië: 19 maart t/m 31 maart
Libanon: 22 t/m 29 maart
Finland: 20 t/m 30 maart
Ljubljana, Slovenië: 19 t/m 30 maart

 

Omboeken of voucher

 

De luchtvaartmaatschappij geeft reizigers de mogelijkheid om de reis uit te stellen. Indien je voor 23 april vertrekt, dan kun je de vlucht zonder wijzigingskosten verplaatsten tot eind oktober (naar dezelfde bestemming). Als je nieuwe ticket duurder is, dan moet je wel het prijsverschil betalen. Indien je na deze datum vertrekt, dan betaal je de normale wijzigingskosten. Deze wijziging kun je online aanvragen via Mijn Transavia.

 

Is je vlucht geannuleerd, dan ontvang je een voucher per e-mail. Deze voucher heeft de waarde van het volledige bedrag van je boeking. Je kunt met deze voucher een nieuwe vlucht boeken bij Transavia. Indien je bij een reisorganisatie hebt geboekt, dan is het verzoek van de luchtvaartmaatschappij om met hen contact op te nemen.

 Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.