Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 26 juli 2019 @ 00:40 door Travelboy , 1184 keer bekeken

Een aantal weken geleden presenteerden wij de plannen van WAB (We Are Back) om weer een IJslandse low cost carrier op te richten. Deze plannen zijn van twee oud directie leden van Wow Air en een investeringsfonds in handen van familie van Tony Ryan(Air).

 

Michele Ballarin, een zakenvrouw uit North Virginia, en Oasis Aviation Group / USAerospace Associates, (bedrijven dat zij voorzit)  hebben de activa van Wow Air opgekocht. In een interview met de IJslandse krant Morgunblaðið bevestigde Ballarin haar plannen om een ​​nieuwe, nog niet nader genoemde luchtvaartmaatschappij op te starten vanuit de activa van WOW dat een IJslands bedrijf moet worden maar dat voor 49% Amerikaanse eigendom is.

 

Ze zei dat ze drie A321-200neo wilde gebruiken, een model waar de medewerkers van de inmiddels failliete luchtvaartmaatschappij bekend mee zijn, en om de vloot te vergroten tot tien tot twaalf vliegtuigen van hetzelfde of vergelijkbaar type binnen vierentwintig maanden.

 

Bestemmingen zouden vergelijkbaar zijn met die van WOW air, zei ze, met de toevoeging van Washington Dulles, de locatie van het hoofdkantoor van USAerospace Associates.

 

Bron:  www.ch-aviation.com

 

lees meer in het Engels op: https://icelandmonitor.mbl.is/news/news/2019/07/24/ballarin_s_plans_for_resurrecting_wow_air/Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.